Veselo, varno in brez težav na smučišče

Veselo, varno in brez težav na smučišče

07.01.2019

Mokri in poškodovani sedeži, pomanjkanje prostora na zadnjih sedežih in nevarnost zdrsa smuči in poškodb voznika – to so le ene izmed težav s katerimi se srečamo pri prevozu smuči v avtu.

Na srečo imamo danes na voljo številne nosilce za smuči, ki poskrbijo za udobno in varno vožnjo do smučišča. Izbiramo lahko med navadnimi oz. klasičnimi nosilci za smuči ali pa si izberemo magnetne nosilce, ki se tako enostavno namestijo kot tudi odstranijo. Pri klasičnih nosilcih znamk Menabo in Cruz lahko zbirate med nosilci za 1, 4 ali 6 parov smuči.

Poleg enostavnosti uporabe nam nosilci smuči omogočajo tudi večjo varnost pri vožnji. V primeru hitrega zaviranja se izognemo poškodbam, ki lahko nastanejo v kolikor le-te prevežamo v vozilu.

Pred nakupom nosilcev za smuči predlagamo posvet s prodajalci dodatne opreme za vozila, saj niso vsi nosilci za vsak avto. Nekateri nosilci so namenjeni le določenim strešnim prtljažnikom. Še posebno priporočamo posvet s prodajalcem v primeru nakupa magnetnega nosilca za smuči.

Zdaj je potrebo le še napolniti nahrbtnike s sendviči, vročim čajem in kremo za sonce ... strmine vas že čakajo!

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.