Nujna zimska oprema za vašega jeklenega konjička

Nujna zimska oprema za vašega jeklenega konjička

29.11.2011

Vozniki imajo prepogosto verige v vozilu le zaradi zakonskih določil, ki zavezujejo vse lastnike vozil, ki imajo po 15. novembru še vedno nameščene letne pnevmatike, da se opremijo tudi z snežnimi verigami.

A tudi zimske pnevmatike v določenih "zasneženih" primerih zatajijo. Takrat so pogosto edina rešitev, če seveda ne nameravamo čakati, da nas rešijo cestne službe, le še klasične verige oz. nove tekstilne verige, imenovane CarSock.

Snežne "nogavičke" CarSock so popolna prva pomoč za gume v zimskih razmerah, odobrena s strani TÜV and GS in ministrstva za promet RS. Imajo certifikat kot enakovreden nadomestek zimskih verig in potrjen od vodilnih proizvajalcev avtomobilov.

Klasična dilema oz. vprašanje, ki se poraja pred nakupom klasičnih ali tekstilnih verig je: Kaj je boljše? Vse je odvisno od pogostosti uporabe. Če boste snežne verige potrebovali večkrat letno oz. nekajkrat tedensko, potem predlagamo nakup kvalitetnih klasičnih verig. Če pa se pozimi vozite večinoma po avtocestah in na stranske ter višje ležeče ceste zaidete le enkrat ali dvakrat na sezono, vam predlagamo enostavne in kvalitetne CarSock, tekstilne verige.

Še namig za konec: za lažje poznavanje nameščanja verig je najbolje, da prvo montažo verig, kakršnihkoli že, "povadimo" doma. Na tak način se boste zagotovo izognili nezaželeni slabi volji in si privarčevali marsikatero "potno" minuto. Pa srečno pot.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Produkti vezani na ta generik...