Kam s strešnim kovčkom in kolesi, ko jih ne uporabljate?

Kam s strešnim kovčkom in kolesi, ko jih ne uporabljate?

23.05.2019

Ob nakupu strešnega kovčka ali koles redkokraj pomislimo kje jih bomo shranjevali medtem, ko ne bodo v uporabi. In ker se mnogi izmed vas verjetno srečujete s problemom shranjevanja, predvsem strešega kovčka, vam ponujamo možnost izbire med stenskim nosilcem Wally in stropnim nosilcem Garage Lift. Oba sta primerna za montažo ali v garaži ali v kleti, oz kateremu koli prostoru namenjenemu za shranjevanje. 

Stenski nosilec Wally

Menabo Wally je nosilec, ki ga pritrdite na steno in rešite problem shranjevanja koles ali strešnega kovčka. Na nosilec lahko obesite 2 kolesi ali pa en strešni kovček. Na steno ga namestite z vijaki primernimi za tip stene, na katerega ga nameščate. Pri montaži pazite na nosilnost vijakov, saj morajo vzdržati vsaj 30 kg, tolikšna je namreč povprečna skupna teža dveh (2) koles. 

Stropni nosilec Garage Lift

Menabo Garage Lift se pritrdi na strop garaže, kleti ali sobe namenjene shranjevanju. Deluje na sistem škripca, tako da strešni kovček ali kolesa namestite čim bolj pod strop za povečanje volumna uporabnega dela vašega prostora. 

Še nasvet!

Predno vaš strešni kovček ali kolesa pospravite do naslednje sezone, vam svetujemo, da jih očistite, železne dele, v kolikor je potrebno, namastite, ter oboje zavarujete pred prahom z večjim kosom polivinila. 

V kolikor vas zanima več v zvezi z nosilcema Wally in Garage Lift, nas pokličite vsak delavnik med 8.00 in 16.30 uro na 01 513 61 22 ali 031 745 465 oz nam pišite na info@rdo.si 

 

Galerija

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.