Odprodajna AKCIJA -20% za Menabo Naos Rapid

Odprodajna AKCIJA -20% za Menabo Naos Rapid

11.05.2019

Ujemite odprodajno akcijo -20% na nosilec za kolesa na vlečni kljuki Menabo Naos Rapid. Akcija velja do odprodaje zaloge!

Vse od danes (11.05.2019) pa do odprodaje zaloge si lahko nosilec za kolesa na vlečni kljuki Menabo Naos Rapid privoščite s kar 20% popustom. To pomeni, da boste za nosilec odšteli 159,99€  z ddv, namesto 199,99€ z ddv. 

Kratek opis in prednosti nosilca Menabo Naos Rapid:

Nosilec je primeren za prevoz do 2 koles (z dodatkom kit za 3 kolo, pa lahko na njemu prevažate 3 kolesa) na vlečni kljuki vašega jeklenega konjička. Namestite ga enostavno, brez orodij, saj je opremljen z roko za hitro nameščanje in zaklepanje. Nosilec Menabo Naos Rapid je prav tako mogoče nagniti in s tem omogočiti dostop do prtljažnega prostora. A pozor! Če ste lastnik enoprostorca ali kombija oz. vozila, ki ima spodnji rob prtljažnih vrata bližje tlem, vam žal ta opcija nagiba ne bo omogočila odpiranja prtljažnih vrat. 

Zakaj se odločiti za nosilec koles Menabo Naos Rapid?

  • Nosilec se hitro in brez dodatnega orodja namesti na vlečno kljuko
  • Zaklepanje samega nosilca na večno kljuko 
  • Možnost nakupa kita za 3 kolo (s tem povečate maksimalno število prevažanih koles iz 2 na 3)
  • Funkcija nagibnega sistema omogoča dostop do prtljažnega prostora
  • Kakovostno jeklo in minimalističen izgled
  • Akcijska cena -20% = 159,99€ z ddv 

Za vse tiste, ki še vedno prisegate na oseben stik, pa smo vam z dodatnimi informacijami na voljo na telefonski številki 01 513 61 22 ali 031 746 45.
 

Galerija

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.