S kolesom po Nizozemski

S kolesom po Nizozemski

29.04.2019

Vedno več slovencev se odloča za aktivno preživljanje počitnic. Nizozemska, dežela vetrnic in rečnih kanalov, vabi s svojimi izjemno urejenimi kolesarskimi progami.

Na spletu smo iskali po pojmu "kolesarjenje po nizozemskem" in našli več možnosti organiziranih kolesarskih izletov. Od krajših, nekaj dnevnih, do tedenskih. Med zadetki pa je mogoče najti tudi kar nekaj blog zapisov, kjer si lahko preberete, kako so se posamezniki odpravili na kolesarsko turo po Nizozemski v svoji režiji, eni celo z mlajšimi otroki. 

Za vse tiste, ki se boste do Nizozemske peljali z osebnim avtomobilom, predlagamo nakup nosilca za kolesa na kljuki, saj boste tako najvarneje in najudobneje prepeljali vaša kolesa do cilja. Kot smo že omenjali v eni izmed naših prejšnjih novic, je prevoz koles na strehi najmanj "požrešen". Je pa prevoz koles z nosilcem na kljuki vsekakor najbolj udoben. 

Družine z otroki se lahko odločajo za prevoz otroka na sedežu, ki se namesti na kolo (spredaj ali zadaj), ali pa za kolesarsko prikolico. ne pozabite pa na čelado. Ta je na Nizozemskem obvezna za vse! 

PS: Možnosti za kolesarske ture pa ne ponuja samo Nizozemska, ampak tudi naša Slovenija. V spomladanskih mesecih je še najbolj primerna naša obala, saj še ni prevelike gneče na cesti, pa tudi temperature so bolj prijazne. Več o kolesarjenju na slovenski obali si lahko preberete na portalu sloveniaholidays.com

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.