Cenovno dostopna dodatna oprema, ki dodatno poveča ugodje vožnje

Cenovno dostopna dodatna oprema, ki dodatno poveča ugodje vožnje

13.10.2016

Če preživite veliko časa v avtomobilu, je tole zapis ravno za vas :) Predstavljamo vam nekaj dodatkov, ki pripomorejo k prijetnejšemu in enostavnejšemu preživljanju časa na cesti.

1. Dvojni USB vtikač za avto vžigalnik

 

V današnji digitalni dobi imamo številne pripomočke, ki jih je občasno potrebno hkrati polniti. Prav tako večina »high-end« pripomočkov zaradi številnih aplikacij nimajo dovolj močne baterije, da bi le-ta trajala ves dan. Avto polnilec z dvema USB vhodoma za polnjenje večih naprav je tako zelo uporabna dodatna oprema v vašem vozilu. Edini minus, ki ga ima je ta, da ga boste lahko uporabili samo takrat, ko motor vašega avtomobila veselo prede. Če namreč polnite napravo medtem ko je avto le v stanju pripravljenosti (kontakt), boste baterijo kvečem poškodovali.

 2. Naslon za roko

 

Naslon za roko zagotavlja veliko udobja za levo roko, še posebej, če ste lastnik vozila z avtomatskim menjalnikom. Nekateri morda ne veste, da so na voljo in da se lahko namestijo v skoraj vsako osebno vozilo (izključena so le nekatera manjša dostavna vozila).

Več na: http://rdo.si/prodajni_program/naslon_za_roko/

3. Nosilec za mobilno napravo

Minili so tisti časi, ko so ljudje za napotke spraševali mimoidoče. Danes se po večini za potovanja ali pa izlete poslužujemo Google Maps ali katere druge aplikacije z zemljevidom. Vsi, ki veliko uporabljate tovrstno pomoč pa bi morali imeti v svojem jeklenem konjičku nosilec za svojo mobilno napravo (univerzalni nosilci so najbolj pragmatični, saj jih lahko uporablajte za vse modele mobilnikov ali GPS naprav).

4. Prostoročno telefoniranje

Sicer vam telefoniranja med vožnjo ne svetujemo. Vendar pa, v kolikor vseeno čutite potrebo, da koga pokličete med vožnjo, uporabite za to prostoročno Bluetooth napravo. Večinoma poznamo slušalke, ki jih namestimo na uho. Obstajajo pa tudi naprave »s ščipalko«, ki jo lahko zataknemo za senčnik ali kateri drug del vozila. Na ta način enostavneje in predvsem veliko bolj varno komuniciramo med vožnjo.

5. Dišava za avto

Avto dišava je sicer popolnoma osebna odločitev. Vendar pa, voziti se v avtu z lepim vonjem vsekakor izboljša vašo izkušnjo vožnje, še posebno če boste v avtu preživeli veliko  časa. Poskusite se odločili za takšno dišavo, ki ni preveč vsiljiva, vseeno pa oddaja prijetno aromo. Za zimo predlagamo vonj smreke ali borovcev, poleti so vsekakor prijetnejši agrumi in vonj jabolka.

6. Gumi preproge za vaš avto

Čeprav je večina avtomobilov že opremljena s tekstilnimi preprogami, bi vam svetovali, da greste še korak dlje in se odločite za nakup gumijastih preprog. Gumi preproge so lažje za čiščenje in zaščitijo tkanino vaših tekstilnih preproge pred umazanijo. 

Vse izdelke (razen priprave za prostoročno telefoniranje) lahko kupite v RDO SHOP, BTC, Hala A, vhod A6. Za več info pa pišite na rdo.shop@rdo.si ali pokličite na 01 513 61 33.

 

Kontaktni obrazec

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.