Slovenci smo narod kolesarjev

Slovenci smo narod kolesarjev

10.06.2016

»Slovenci s seboj vzamejo najmanj šest koles, ki jih najraje namestijo na streho avtomobila.« je kot stereotip o turistih za Slovence zapisala hrvaška pisateljica. Pa je res? Seveda je. Slovenci smo aktiven narod. Smo pa tudi zelo praktični. Zakaj se ne bi v trgovino ali v mesto na morju peljali s kolesom? Prav zato je kolo vse bolj nepogrešljiv kos prtljage, ko se odpravimo na dopust. Da bo prevoz enega, dveh … štirih koles varen, vam bodo pomagali in skupaj z vami izbrali najboljši nosilec Menabo za vaš avtomobil.

Nosilci za kolesa na kljuki so najenostavnejša oblika prevoza koles

Poleg nosilcev za kolesa pa so nepogrešljiva dodatna oprema tudi strešni kovčki, ki nam omogočijo prevoz vse potrebne dopustniške opreme.

Strešni kovčki znamke Junior, ki so uspešno prestali A-test Tuc Nord, se kljub kupcu prijazni ceni, po kakovosti zlahka kosajo z dražjimi znamkami. Prilegajo se vsakršni velikosti vozila in vrsti nosilcev, saj so (razen najcenejših) opremljeni z Ultrarapid sistemom za hitro in enostavno pritrditev na prečke. Kovčki premorejo še centralno ključavnico, vsi modeli imajo vzmeti z dvojnim delovanjem za lažje odpiraje, nekateri pa so izdelani iz odpornega anti-shock polystirola s trislojno UV zaščito.

Strešni prtljažniki, od univerzalnih za vozila s sanmi do tipskih za kupeje

Strešni prtljažniki oz. strešne prečke znamk Cruz in Menabo za vozila vseh vrst

Izdelki znamke Cruz prihajajo iz španskega podjetja Cruzber, ki že preko 50 let proizvaja visoko kakovostne, a vseeno cenovno dostopne strešne prtljažnike. Prilegajo se na vsa vozila, kar omogoča široka izbira pritrdilnih mehanizmov. Izbirate lahko med aluminijastimi ali klasičnimi jeklenimi prečkami, na njih namestite nosilce za kolesa na strehi, strešne kovčke ali opremo za vodne športe.


Še nasvet!

Družine ali večje skupine prijateljev bodo najverjetneje izbrale možnost prevoza kolesa na strehi vozila. To je funkcionalno predvsem iz vidika števila koles, ki jih lahko prevažate na strehi. Da bo »nalaganje« koles enostavnejše, vam predlagamo, da kolesa postavite v sledečem vrstnem redu : prvo kolo naj bo obrnjeno naprej, drugo nazaj, spet tretje naprej in četrto spet nazaj.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.