MENABO JUZA - novost na trgu nosilcev za kolesa

MENABO JUZA - novost na trgu nosilcev za kolesa

06.05.2015

Lahek, saj je iz aluminija. Eleganten, saj je narejen v Italiji. Kvaliteten, saj je plod več desetletij izkušenj z izdelavo nosilcev za kolesa. Novi Menabo Juza.

Nosilec za kolo Menabo Juza RDO d.o.o.

Strešni nosilec za kolo Menabo Juza je prvi nosilec v svoji cenovni kategoriji, ki ponuja najkakovostnejše materiale. Izdelan je iz aluminija, tako roke, ki držijo ogrodje kolesa, kot tudi kanal, v katerega namestite kolesa. Paščki za pritrditev so narejeni tako, da je montaža enostavna - kolo postavite na nosilec, paščke zataknete v zaponke, na rokah zategnete ročico in obrnete ključek in kolo je že pripravljeno za prevoz na strehi vašega avtomobila.

Nosilec Menabo Juza je primeren za prevoz koles do 17 kil. Vozite lahko z maximalno hitrostjo 130 km/h. Montirate ga lahko na katerekoli prečke, saj v kompletu z nosilcem prejmete tako objemne elemente za klasične jeklene prečke, kot tudi T-vijak za aluminijaste prečke z žlebom. Za dodatno varnost pa poskrbi še ključavnica na nosilci, ki raznim nepridipravnom prepreči, da bi vam, med postankom v restavraciji ali kje drugje, vaše kolo in nosilec kam odnesli.

Za dodatne informacije o naši ponudi nam lahko pišete na rdo.shop@rdo.si ali pa nam sledite na naši Facebook strani "vsezavasavto"

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.