Zaščita za vaš prtljažnik - prtljažno korito

Zaščita za vaš prtljažnik - prtljažno korito

02.10.2014

Vsakomur izmed nas se je že dogodila nevšečnost, ko smo prtljažnik vozila umazali z zemljo ali blatom ali pa se nam je prevrnila steklenica ali plastenka in iz nje je pricurljalo ali se izlilo ravno toliko tekočine, da smo morali za čiščenje prtljažnega prostora porabiti veliko časa in denarja.

Kot enostavno in cenovno ugodno rešitev vam predstavljamo prtljažno korito Aristar. Vsa korita so tipska, kar pomeni da so točno za vaš prtljažnik. Vsa korita Aristar imajo visok rob, ki preprečuje zlitje tekočine po prtljažnem prostoru. Posebna anti-slip preproga na sredini korita pa onemogoča, da bi se izdelki vozili po vašem prtljažnem prostoru.

Čiščenje prtljažnega korita Aristar je enostavno: korito vzamete iz prtljažnika, ga sperite s tekočo vodo in obrišite do suhega. Ker je narejeno iz mešanice plastike in gume je trpežno na upogibanje a vseeno korito ne izgubi svoje prvotne oblike.

Z uporabo prtljažnega korita v vašem prtljažniku boste preprečili poškodbe, izognili se boste madežem na tepihu prtljažnika, prav tako pa ne bo več dileme kam dati umazane ali mokre čevlje.

Za več informacij glede prtljažnih korit nam pišite na info@rdo.si ali pa nas pokličite na 01 513 61 33.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.