Še vedno najcenejši strešni kovček v mestu!

Še vedno najcenejši strešni kovček v mestu!

19.06.2019

Se odpravljate na dopust? In vam je zmanjkalo prostora v avtu? Na strehi pa že imate nosilce za kolesa in potrebujete ozek strešni kovček?

Rešitev je strešni kovček Easy 300. Strešni kovček za prevoz prtljage na strehi avtomobila Easy 300 je izdelan iz visoko odpornega (anti-shock) polystirola, s posebno tri-slojno UV zaščito.

Opremljen je s centralno ključavnico in setom (U vijaki) za pritrditev na osnovne prečke širine do 60 mm. Priloženi so tudi trakovi za pritrditev tovora v kovčku. Za lažje odpiranje pokrova ima kovček vzmeti z dvojnim delovanjem narejenimi iz nylona in fiberglassa. Odpiranje kovčka je na desni strani.

Podatki o strešnem kovčku Easy 300

Kovček ima TUV atest, ter 2 letno garancijo. Material je t.i. PS antishock.
Dimenzije kovčka: cm 195X48X35
Volumen: 300 l
Teža kovčka: 14kg
Dovoljena obremenitev: 50 kg
Barva: dno je črno, pokrov mat črne barve

Cena: 139,98€ z ddv 

Še nasvet!

V kolikor imate dodatna vprašanja o primernosti strešnega kovčka Easy300 za vaš strešni prtljažnik in avto, vam svetujemo, da nas pokličete na 031 745 465 ali 01 513 61 22. Če bi nam raje pisali pa to storite preko e-mail naslova: info@rdo.si

 

Galerija

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. RDO d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.