Novice

 
Razvrsti po:
 
 • Cenovno dostopna dodatna oprema, ki dodatno poveča ugodje vožnje

  13.10.2016

  Če preživite veliko časa v avtomobilu, je tole zapis ravno za vas. Predstavljamo vam nekaj dodatkov, ki pripomorejo k prijetnejšemu in enostavnejšemu preživljanju časa na cesti.
  Več o ...
   
 • Slovenci smo narod kolesarjev

  10.06.2016

  Kako preživljamo slovenci svoj prosti čas? Kolesarimo seveda! Kolesa prevažamo s seboj tudi na dopust, zato je smotrno, da izberemo primeren nosilec za kolo oz. kolesa. Največkrat kolesa prevažamo na strehi, vedno bolj pogosto pa se kolesarji odločajo za prevoz koles na kljuki.
  Več o ...
   
 • ZIMA PRIHAJA!

  15.10.2015

  Zakaj se splača preveriti stanje zimskih gum predno jih namestite na vaše vozilo. In zakaj je pametno že sedaj imeti v avtu kakšen liter antifriz tekočine. Pa seveda ne gre pozabit na verige in strgalo za led.
  Več o ...
   
 • Pomoč pri montaži strešnih prtljažnikov CRUZ

  22.09.2015

  Ste pri nas kupili strešni prtljažnik CRUZ, sedaj pa imate še kakšno vprašanje predno ga zmontirate na vaš avto? Vas nakup le zanima in se želite prepričati v kakovost izdelka in enostavnost montaže? Za vse Vas prilagamo bližnjico do YOUTUBE portala CRUZ, kjer je video za skoraj vsako vprašanje :)
  Več o ...
   
 • Nosilec za kolesa na kljuki Naos Rapid

  28.05.2015

  Enostavno nameščanje na kljuko. Zaklep. Možnost nadgradnje iz nosilca za 2 kolesi na nosilec za 3 kolesa. TUV testiran.
  Več o ...
   
 • MENABO JUZA - novost na trgu nosilcev za kolesa

  06.05.2015

  Lahek, saj je iz aluminija. Eleganten, saj je narejen v Italiji. Kvaliteten, saj je plod več desetletij izkušenj z izdelavo nosilcev za kolesa. Novi Menabo Juza.
  Več o ...
   
 • Nova AVKCIJA za strešni kovček je že tu!

  06.04.2015

  Hitro skoči na Salomon.si in si izlicitiraj super strešni kovček Easy 300.
  Več o ...
   
 • Zamenjajte zimske pnevmatike ZDAJ!

  17.03.2015

  Zimske pnevmatike so zakonsko predpisane od 15. novembra do 15. marca, ko jih zamenjamo za letne s katerimi se tako vozimo nadaljnjih 8 mesecev do naslednje menjave.
  Več o ...
   
 • Naj vaš avtomobil to pomlad izgleda odlično!

  11.03.2015

  Se tudi vam zdi, da ste šele včeraj razmišljali, kako boste preživeli Silvestrovo? No, ni ravno tako. Pomlad je za prvim vogalom in čas je za obisk mehanika. Da pa bo obisk pri mehaniku nekoliko prijaznejši za vašo denarnico, lahko poskrbite tudi sami. Pripravili smo vam nekaj koristnih nasvetov, ki se jih je dobro držati, če želite, da vam bo vaš avtomobil dobro služil celo pomlad in poletje.
  Več o ...
   
 • Čas je za menjavo pnevmatik ... ali pa nakup snežnih verig

  11.11.2014

  Zakon pravi, da moramo med 15.11 in 15.3 po večjem delu Slovenije voziti z zimskimi pnevmatikami, ki imajo najmanj 3mm profila. Če le-teh nimam, lahko uporabljamo letne pnevmatike z minimalno 3 mm profilom, ampak moramo poleg v vozilu imeti še snežne verige.
  Več o ...
   
 
PrviPrejšnji1234ZadnjiVsi